Tag: fortnite v15.20

Skin-i i Travis Scott do të kthehet në Fortnite
Sipas leaks të fundit nga dataminers, Travis Scott ishte gati të bënte një kthim në item shop të Fortnite, një lëvizje që i bëri të gjithë fansat të ngazëllyer. Update 15.20 për Fortnite sapo mbërriti dhe ky informacion ishte një…