Tfue ka gjetur një mënyrë për të luajtur pa Cloak në Fortnite Trios Finals
Duket se Tfue ka gjetur një mënyrë për të konkuruar në Trios Tournament të Fortnite, pa Cloak, teksa relatat e tyre profesionale përkeqësohen dita ditës. Nuk është më sekret se Tfue dhe parterët e tij në trio, Cloak dhe 72hrs…