Tag: fortnite skin

Një skin nga Dragon Ball zbulohet për Fortnite
Mes disa leaks të Fortnite të shpërndara kohët e fundit, lojtarët ishin të informuar për atë që mund të përfshinte crossover i përfolur i Dragon Ball për sa i përket skineve, emotes dhe shtesave të tjera, ne mund të kemi…
Si të merrni një Rainbow Racer skin falas në Fortnite | GUIDE
Skema Refer A Friend e Fortnite tani është live, që do të thotë se lojtarët mund të plotësojnë një grup të ri sfidash dhe të fitojnë shpërblime falas duke përfshirë një Glider, Pickaxe dhe skinin Rainbow Racer. Marrja në duart…