Tag: fortnite season 8

Ja çfarë ka sjellë Fortnite Season 8 në lojë
Pushtimi i alienëve ka përfunduar, dhe tani ishulli i Fortnite është... plot me kube. Sezoni 8 i Chapter 2 të Battle Royale sapo filloi dhe quhet, "Cubed". Premisa është goxha e çuditshme: sipas zhvilluesit Epic, kubet që dikur fuqizonin anijen…