Tag: fortnite season 7

Kur do të vijë dhe çfarë do të sjellë Season 7 i Fortnite?
Season 7 i Fortnite është gati për të nisur dhe Season 6 po i vjen fundi avash avash. Shumë prej jush po pyesin veten se kur do të vijë dhe se çfarë do të sjellë sezoni i ri dhe ne…