Harta e Fortnite Chapter 2 ndryshon pas fundit të eventit Winterfest
Eventi Winterfest i Fortnite ka përfunduar dhe ne tashmë po shohim ndryshime të hartës si rezultat i kësaj Me përfundimin e Winterfest, harta e Fortnite ka filluar të përjetojë një ndryshim pasi dëbora ka filluar të shkrihet. Gjatë kohëzgjatjes së…