Tag: fortnite no build mode

Fortnite vendos përfundimisht të mbajë No Build Mode
Building do të kthehet së shpejti në lojën Battle Royale të Epic, por mos u shqetësoni pasi modaliteti Fortnite Zero Build është gjithashtu në lojë si modalitet i përhershëm. Ky është modaliteti i përfolur prej kohësh i Fortnite, dhe traileri…
Fortnite është më mirë pa ndërtesa
Në vitin 2017, disa muaj përpara se Ninja të bënte stream Fortnite me Drake dhe të bënte bujë botërore, loja ishte jashtëzakonisht e thjeshtë atëherë, krahasuar me gjithçka që mund të bëni tani. Por bazat ishin të qarta: gjuajtja ndihej…
Fortnite mund ta mbajë më gjatë modalitetin pa ndërtim
Battle Royale i Fortnite pushtoi botën e lojërave kur u lançua në vitin 2017. Duke i lejuar lojtarët të përshkojnë një hartë të hapur, duke ndërtuar burimet dhe armët e tyre derisa të luftonin lojtarët e tjerë për t'u bërë…