Tag: fortnite guide

Ku mund ti gjeni “Ice machine” në Fortnite | GUIDE
Dëshironi të dini se ku të kërkoni një ice machine në Fortnite? Kërkimet e punchcard të Fortnite të kësaj jave shtojnë Grim Fable dhe Big Mouth në listën e NPC -ve Fortnite. Grupi i kërkimeve të Big Mouth ju kërkon…