PewDiePie dhe Ninja bashkohen për të luajtur në Friday Fortnite
Yjet e Twitch dhe YouTube janë bashkuar për Fortnite Streamer-i i Fortnite në Twitch dhe gamer-i më i madh në YouTube do të bëhen së bashku në një skuadër për etapën e rradhës se Friday Fortnite. Po flasim pikërisht për…