Tag: fortnite event

Fortnite Chapter 3 lançohet muajin që vjen
Kapitulli 3 i Fortnite mbërrin muajin e ardhshëm, pas një eventi live kulmor për të përfunduar kapitullin e dytë të lojës dhe për t'i dhënë lamtumirën hartës së saj aktuale, gjithnjë në ndryshim të ishullit. Epic Games konfirmoi kohën për…