Tag: fortnite crew pack

Ja se çfarë ofron Fortnite Crew Pack në korrik?
Fortnite Crew është një anëtarësim që funksionon paksa si Netflix, duke i lejuar fansat e përkushtuar të kenë akses në shumë përfitime çdo muaj, duke përfshirë një sasi të caktuar V-Bucks dhe një skin ekskluzive me cosmetics të përshtatshme. Le…
Zbulohet çfarë sjell Fortnite Crew Pack për Janar 2022
Epic Games solli rikthimin e antagonistes së Fortnite, Snow Stealth Slone, në Fortnite Crew Pack të Janarit 2022, e cila erdhi në lojë më 31 dhjetor 2021. Në paketën e re, Doctor Slone krijon një uniformë të re IO dimërore…