Tag: Fortnite Community Battles

Si të merrni pjesë në Fortnite Community Battles dhe të fitoni deri në 800 V-Bucks
Epic Games së fundmi ka njoftuar ardhjen e Fortnite Community Battles, që do lejojnë çdo lojtar të fitojë deri në 800 V-Bucks, duke plotësuar tasks të ndryshëm. Get your guernseys out because the chance to join your favorite AFL team…