Tag: fortnite collab

Dragon Ball pritet të vijë së shpejti në Fortnite
Fortnite x Dragon Ball Z: Fortnite sjell gjithmonë bashkëpunime të mahnitshme në lojë. Së fundmi, Epic Games lëshoi ​​​​një update të versionit 21.20 për Fortnite, ai erdhi me disa ndryshime dhe veçori të reja në ishull. Pas lëshimit të update-it…