Tag: Fortnite Chapter 3 Season 2

Fillon numërimi mbrapsh për mbylljen Fortnite Season 2
Kur përfundon Sezoni 2 i Kapitullit 3 të Fortnite? Shumë shpejt, dhe me publikimin e Fortnite patch 20.40 sot, loja Battle Royale fillon numërimin mbrapsht për një event të madh për të përfunduar sezonin dhe Epic sapo ka hedhur në…
Çfarë është Overshield në Fortnite dhe si funksionon?
Fortnite Chapter 3, season 2: Rezistenca filloi me heqjen tronditëse të të gjithë mekanikëve të ndërtimit në lojë. Tipari që gjatë gjithë viteve e ka bërë Fortnite të dallohet nga konkurrenca do të mungojë derisa Resistance ta kthejë atë, duke…
Fortnite heq ndërtimin nga gameplay
A e hoqi Fortnite ndërtimin dhe kur do të kthehet në lojë? Në hyrjen e përditësimit të Sezonit 2 të Kapitullit 3, Fortnite ka hequr aftësinë për të ndërtuar mure dhe struktura nga loja kryesore. Është shtuar një mburojë e…
Fortnite Chapter 3 Season 2 sjell Doctor Strange dhe Prowler
Fortnite Chapter 3 Season 2 është përditësimi më i fundit i titullit ikonik Battle Royale. I titulluar "Resistance", këtë sezon sheh një luftë gjithëpërfshirëse në Battle Royale Island, një luftë që historia është ndërtuar për disa sezone. Chapter 3 Season…