Ja si mund të shikoni FNCS Invitational
Fortnite Championship Series (FNCS), me një prize pool prej $2,000,000 është duke filluar, ndaj ja çdo gjë që duhet të dini për ta parë atë. Pas suksesit të Fortnite World Cup, lojtarët profesionalë që konkurojnë në battle royale kanë qenë…
Ninja krijon një ekip me FaZe për Fortnite Championship Series
Ekipi përbëhet nga Ninja, Reverse2k, Nate Hill dhe FunkBomb Për shumicën prej nesh, Ninja është fytyra e Fortnite dhe për shumë kohë ai ishte streamer-i më i madh i lojës në Twitch, përpara lëvizjes së tij surprizë drejt Mixer në…
Tfue eleminon të gjithë skuadrën e Ninja gjatë Fortnite Championship Series
Pas shumë kohësh streamer-i i famshëm i Fortnite Turner ‘Tfue’ Tenney pati mundësi të përballej me rivalin e tij prej kohësh, Tyler ‘Ninja’ Blevins pasi mundi atë dhe skuadrën e tij në një ndeshje squads. Tfue dhe Ninja kanë goxha histori…