FNCS mund të vijë në formatin Solo në Fortnite Chapter 2 Season 2
Lojtarët do të kenë sërish mundësi të luajnë Solo në Fortnite Champion Series Fortnite Champion Series, ose shkurt FNCS, ka patur disa formate deri tani, me lojtarët që kanë patur mundësi të fitojnë mijëra euro duke luajtur në Trios dhe…
Bugha po kërkon për një skuadër të re në Fortnite Champion Series
Kampioni i Fortnite World Cup Solos, Kyle ‘Bugha’ Giersdorf, ka zbuluar se po kërkon për një skuadër të re që ti bashkohet për Fortnite Champion Series, pavarësisht faktit që pak më parë kishte njoftuar skuadrën e tij të parë me…
Tfue dhe Cloakzy do të ribashkohen për Fortnite Champion Series
Duket se dyshja i ka lënë mosmarrëveshjet mënjanë për të konkuruar së bashku sërish. Streameri i famshëm dhe pro i Fortnite Turner ‘Tfue’ Tenney do të luajë në një skuadër me katër lojtarë, ku përfshihet këtu edhe ish shoku i…