Tag: fortnite building

Fortnite është më mirë pa ndërtesa
Në vitin 2017, disa muaj përpara se Ninja të bënte stream Fortnite me Drake dhe të bënte bujë botërore, loja ishte jashtëzakonisht e thjeshtë atëherë, krahasuar me gjithçka që mund të bëni tani. Por bazat ishin të qarta: gjuajtja ndihej…
Fortnite heq ndërtimin nga gameplay
A e hoqi Fortnite ndërtimin dhe kur do të kthehet në lojë? Në hyrjen e përditësimit të Sezonit 2 të Kapitullit 3, Fortnite ka hequr aftësinë për të ndërtuar mure dhe struktura nga loja kryesore. Është shtuar një mburojë e…