Tag: fortnite battle royale

Çfarë fitoni me Battle Pass të Season 7 në Fortnite?
Season 7 i Fortnite është lançuar dhe kjo do të thotë se ka një Battle Pass plotësisht të ri. Nga skins ukine dhe emocionet te disa surpriza të veçanta, këtu është një përmbledhje e gjithçkaje që ofrohet në Fortnite Season…
Çdo ndryshim që vjen me Season 7 në Fortnite
Season 7 i Fortnite Chapter 2 ka mbërritur zyrtarisht dhe do të jetë një nga sezonet më të mëdha që kemi pasur për ca kohë, këtu janë të gjitha detajet e shumëpritura. Lançimi i çdo sezoni Fortnite është ai që…
Dy Rift Beacons premtojnë ndryshime të mëdha në hartën e Fortnite
Sidoqoftë një prej tyre nuk është statik Tashmë mund të gjenden dy Rift Beacons në Fortnite Battle Royale, por duket se ka diçka shumë të pazakontë në mënyrën se si është pozicionuar një prej tyre. Këto Rift Beacons janë shfaqur…
Fortnite Season X mund të rikthejë Greasy Grove & Tomato Town
Dataminers kanë zbuluar gjashtë vende në file-t e lojës që mund të bëjnë një rikthim gjatë Season X Tashmë e dimë se në Season X të Fortnite: Battle Royale do të kemi rikthimin e disa pikave të vjetra të lojës.…