Tag: fortnite 17.50

Çfarë solli update 17.50 i Fortnite
Update i fundit në Fortnite solli evente, skins, cosmetics, crossover dhe shumë gjëra të tjera. Fortnite update 17.50 pritet që të sjellë sfida dhe gjëra të reja pasi pritet që jetë update i fundit para se Season 7 të mbarojë.…