Tag: forspoken

Lançimi i Forspoken shtyhet për në 2023
Aksioni-RPG Forspoken i Square Enix është vonuar. Botuesi njoftoi sot se po vonon lojën PlayStation 5 dhe PC deri në janar 2023. Loja ishte planifikuar më parë të dilte në tetor. Botuesi tha: "Si rezultat i diskutimeve të vazhdueshme me…
Forspoken do të vonohet edhe per disa muaj të tjerë
Forspoken, loja e ardhshme Action RPG nga Square Enix, është vonuar me pesë muaj. Fillimisht e vendosur për t'u lançuar më 24 maj, një njoftim i ri në faqen në Twitter të lojës ka zbuluar se tani do të dalë…
Loja e re ‘Forspoken’ e Square Enix do të vijë në 2022
Sony ofroi një vështrim tjetër në Forspoken të Square Enix gjatë Playstation Showcase. Loja, e cila është duke u zhvilluar nga Luminous Productions, do të dalë në PC dhe PlayStation 5 në pranverën e vitit 2022. Një trailer i ri…