fbpx

Tag: fornite

Ku mund ta gjeni Cult Artifact në Fortnite Season 6 Spire Quest?
Sapo lojtarët të përfundojnë Spares Quests të Tarana, ata mund të kalojnë në vijën kërkimore të Raz dhe njëri prej tyre të ngarkojë lojtarët me gjetjen e një Cult Artifact nga Spire POI, i vendosur në qendër të hartës. Ja…
Një pro në Fortnite e zë gjumi dhe humbet lojën në turne
Komuniteti i profesionistëve në Fortnite ishte plot me drama gjatë dhe pas Kupës së EpikWhale të 11 Marsit; ndërsa Deyy ra në gjumë, humbi një ndeshje të tërë dhe u qortua nga shokët e tij të skuadrës, specifikisht FaZe Cented,…