Tag: forged in the barrens

Expansion tjetër i Hearthstone është Forged in the Barrens
Hearthstone: Forged in the Barrens do të na çojë në Barrens, një zonë e mbushur me Hordes në WoW dhe në përgjithësi të Warcraft. Keyword i shtuar kësaj here është Frenzy, i cili aktivizohet sa herë që një minion dëmtohet…