Tag: Forged Card Tier

WWE SuperCard sjell Forged Card Tier
2K ka njoftuar debutimin e Forget Card Tier dhe shpërblimet e festës së ardhshme Hell in a Cell në një ngjarje pay-per-view në WWE SuperCard. Tier i ri i kartave përfshin mbi 75 karta të reja, të fuqishme që përmbajnë…