Lista “30 Under 30 Gaming” e Forbes përfshin Bugha dhe EwOk
Forbes ka publikuar listën e personaliteteve të reja me më shumë influencë në gaming Disa personalitete nga bota e streaming dhe esports e kanë gjetur veten në listën e Forbes "30 Under 30" për industrinë e videolojërave. Kjo listë përmban…