Lançohet loja më e fundit falas e Epic Games Store
For the King është live, dhe tjetra pas saj do të jetë Amnesia: Rebirth Pasi bëri dy lojëra falas në javë për shumicën e vitit, Epic është rikthyer të dhurojë një lojë me For the King, e cila është falas…
Kjo është loja e ardhshme falas në Epic Store
Një tjetër javë, një tjetër set lojërash falas nga Epic Games. Ky është avazi tani. Pas një kohe të gjatë duke dhënë disa lojëra çdo javë, këtë rradhë Epic do të dhurojë vetëm një: For the King. For the King…
Epic Games Store vjen me një tjetër lojë falas
For the King do të jetë falas deri në 16 janar. Epic Games ka zbuluar lojën tjetër që do të sjellë falas për përdoruesit e tij. Ajo do të jetë e disponueshme duke filluar që nga 9 janari, e njejta…