Tag: football player 2023

Njoftohet loja e re e sportit: Football Player 2023
Football Player 2023 është shpallur si një lojë e re futbolli e vendosur për të konkurruar me lojërat si FIFA dhe eFootball (e njohur më parë si PES). Me lojën ende në fazat e hershme, nuk ka një sasi të…