Tag: football manager 2022

Football Manager 2022 është tashmë në Early Access
Football Manager 2022 është një ndër lojërat më të shumëpritura kur bëhet fjalë për lojërat sport dhe më në fund do të keni mundësinë që ta luani ata para lançimit. Football Manager 2022 është planifikuar për t’u lançuar më 9…
Football Manager 2022 ka një datë lançimi në Nëntor
Loja tjetër e Football Manager do të mbërrijë këtë vjeshtë si zakonisht. Zhvilluesi Sports Interactive ka njoftuar se data e lëshimit të Football Manager 2022 është caktuar për 9 nëntor dhe se loja simuluese do të jetë e disponueshme në…