Tag: football manager 2021

Lojëra falas për PC, Steam dhe Xbox për këtë fundjavë nga 11 deri në 13 qershor: Control, FIFA 21
Si çdo fundjavë ne ju ofrojmë një seri propozimesh për të luajtur gjatë këtyre ditëve plotësisht falas, ndër të cilat nuk duhet të nxjerrim në pah asgjë më pak se një lojë të shkëlqyeshme si Control, të cilin mund ta…
Gjithçka që duhet të dini rreth veçorive të reja të Football Manager 21
Me Football Manager 2021 të planifikuar për t'u lëshuar në 24 Nëntor, një trailer i fundit u ka premtuar fansave një mori karakteristikash dhe taktikash të reja Është një lëvizje e re nga zhvilluesi i lojës, Sports Interactive, të cilët…
Football Manager 2021 vonohet për shkak të COVID-19
Do të duhet të prisni pak më gjatë për të marrë dozën tuaj vjetore të Football Manager 2021 "Ajo që mund të konfirmoj sot është se, përkundër të gjitha problemeve që ndodhin në botë, do të ketë lojëra të reja…