fbpx
Gjithçka dimë për Football Manager 2020
Pas lançimit të beta-s, kemi mundësi të flasim më shumë për Football Manager 2020 Tashmë që beta e Football Manager 2020 është lançuar, komuniteti i Football Manager sa vjen e po bëhet më entuziast. Simulatori i Sports Interactive mbahet si…
Football Manager 2020 do të vijë në nëntor
Football Manager 2020 është vetëm një muaj larg dhe gjërat do të fillojnë tamam në Steam dhe pajisjet mobile në datë 19 nëntor. Sipas zhvilluesit, tre versione të lojës do të lançohen në të njejtën ditë: Football Manager 2020 që…
Lajmerohet zyrtarisht lançimi i Football Manager 2020
Gjithashtu zbulohet dhe nje trailer i lojes Football Manager 2020 është zbuluar zyrtarisht dhe padyshim që do t'ju lejë pa gjumë kur të vijë gjatë këtij viti. Sports Interactive ka zbuluar gjithashtu një trailer të ri për lojën, të cilin…