Football Manager 2019 Review
Lojërat manager kanë qenë në qarkullim që në vitet ‘90, përpara se Sports Interactive Games ti quante Football Manager. Mund të themi me plot gojën se kemi kaluar orë të tëra duke i luajtur këto lojëra, ndaj pyetja e natyrshme…
Provoni falas në Steam demon e re të Football Manager 2019
Football Manager mund të jetë pak e lodhshme për t'iu futur si lojë, nëse nuk jeni mësuar me sasitë e mëdha të player data që loja vendos vazhdimisht në të. Gjithsesi nëse keni qenë të update-uar me vijueshmërinë e këtij…
Football Manager 2019 shton ‘training camps’
Sports Interactive ka njoftuar se do të shtojë kampet e trajnimit në mes të sezonit, do të shtojë opsione të reja të kontratave dhe një përshkrim më të mirë të ndeshjeve. Përshkrimi i ndeshjes përfshin bisedimet e trajnerëve nga pankina. Gjithashtu…