Ekrani i Samsung Fold thyhet pas vetëm një dite përdorim
Koncepti i një pajisjeje të palosshme ishte e paimagjinueshëm deri kur Samsung shfaqi Galaxy Fol. Ne nuk dinim shumë për këtë, pasi Samsung e kishte mbajtur mjaft sekret këtë projekt, larg syve dhe duarve të mediave. Kohët e fundit, pak…