Lojtarët pro të Fortnite bashkohen për të formuar FNPPA
16 lojtarë janë njoftuar si anëtarë të bordit të Fortnite Professional Players Association Disa nga lojtarët kryesore pro të Fortnite janë bashkuar dhe kanë krijuar Fortnite Professional Players Association ose FNPPA. Përmes kësaj organizate lojtarët shpresojnë të krijojnë relata më…