FNCS mund të vijë në formatin Solo në Fortnite Chapter 2 Season 2
Lojtarët do të kenë sërish mundësi të luajnë Solo në Fortnite Champion Series Fortnite Champion Series, ose shkurt FNCS, ka patur disa formate deri tani, me lojtarët që kanë patur mundësi të fitojnë mijëra euro duke luajtur në Trios dhe…
Tfue eleminon skuadrën e Ninja në një mënyrë poshtëruese gjatë FNCS
Në një përballje mes tyre Tfue mund të themi se tregoi sërish epërsi ndaj Ninja, pasi eleminoi skuadrën e tij me pickaxe, rrugës drejt një victory royale-i. Rivaliteti me Tfue dhe Ninja është dokumentuar disa herë dhe shkon përtej kohëve…