Tag: flores

Rainbow Six Siege prezanton operator e ri Flores
Year 5 po i vjen fundi dhe Year 6 është afër nisjes. Kjo gjë do të thotë një sezon i ri në Rainbow Six Siege bashkë me një operator të ri, emri i të cilit është Flores. Operatori më i…
Season i ri Y6S1 në R6S do të quhet Crimson Heist
Season Y6S1 do të sjellë shumë ndryshime në Rainbow Six Siege Season i ri në Rainbow Six Siege u prezantua sot dhe ai do të quhet Crimson Heist. Bashkë me ketë update do të vijnë shumë veçori të reja dhe…