Ekipi i Bugha në Fortnite vritet nga 1 lojtar me 11 Floppers
Peshku OP Fortnite Chapter 2 Season One solli peshkimin si një mekanikë e re për t'i ndihmuar lojtarët të gjejnë armë, municione dhe items që të japin jetë më shpejt sesa nëpërmjet chest-eve. Duket se ekipi i Kyle “Bugha” Giersdorf,…