Tag: floor is lava

Floor is Lava LTM rikthehet në Fortnite me update 15.40
Pasi u sugjerua nga Epic Games para disa javëve, tashmë është konfirmuar se LTM shumë e pëlqyer prej fansave, Floor is Lava do të rikthehet në Fortnite me patch 14.50. Update 15.40 erdhi live në orët e para të datës…
LTM “Floor is Lava” dhe update 8.20 vijnë sot në Fortnite
Toka ka marrë zjarr! Një LTM (limited time mode) i ri do të vijë në Fortnite. Sipas lajmeve që afishohen brenda lojës, ky LTM i quajtur The Floor is Lava (Toka Eshtë Llavë) do të "vijë së shpejti" në battle…