Tag: floater medal

Si të merrni një ‘floater medal’ në COD Mobile | GUIDE
COD Mobile ka hyrë në një sezon të ri dhe i ngjashëm me të gjitha përditësimet e tjera sezonale, zhvilluesit kanë shtuar një shumë gjëra të reja në lojë. Një nga ndryshimet janë seasonal tasks dhe lojtarët duhet t'i kryejnë…