Tag: flintlock pistol

Ku mund të gjeni Flintlock Pistol në Fortnite Season 5
Update v15.40 i Fortnite është këtu dhe Epic Games ka rikthyer Flintlock Pistol për fansat. Kjo pistoletë mund të jetë e vogël, por ka kapacitetin të shkaktojë shumë damage. Lexoni këtë artikull për të parë se ku mund ta gjeni…
Zbulohen armët e reja në patch-in e ardhshëm të Fortnite
Sipas file-ve të lojës, pritet të kemi një pistoletë dhe një kurth të ri Patch-i 8.10 i Fortnite solli ndryshime të shumta në lojë, duke nisur nga The Baller, një top rrotullues e duke kaluar te ndryshimet e armëve dhe…