Tag: Fleshlight

Lodra seksuale e Stranger Things është makth i vërtet
Është një rregull i pashkruar që shfaqjet e mëdhaja televizive prodhojnë me mijëra tonë merch-e të pavlera në një përpjekje për të fituar para nga popullariteti i tyre sa më shumë të munden. Dhe sigurisht, seriali hit i Netflix Stranger…