Tag: flamuri shqiptar

Dizajn sipas AI i shqiponjës tonë duket si Pokémon
Flamurin shqiptar e kemi rikrijuar ose parë në shumë forma ose vende të të ndryshme ku më e fundit ishte shfaqja në një manga japoneze. Dhe tashmë dikush e ka krijuar atë sipas një AI dhe të cilin e kanë…