DAMWON Gaming vs Flamengo Esports kishte 957,000 shikues në Twitch
Beteja midis LCK dhe CBLOL tërhoqi thuajse 1 milionë shikues pa nisur akoma League of Legends Worlds 2019 Ndeshja e DAMWON Gaming kundër Flamengo Esports ost tërhoqi shumë shikues në ditën e dytë të fazës play-in të Worlds 2019, ekzaktësisht…