Personazhet më të mira four-star në Genshin Impact
Nëse akoma nuk iu ka rënë në dorë personazhi juaj i preferuar five-star në Genshin Impact, këto personazhe four-star mund t’iu ndihmojnë Genshin Impact është një temat më të ndjekura të momentit dhe lojtarët janë gjithmonë në kërkim të gjërave…