fbpx
Lojtari i FIFA 20 Ultimate Team zbulon një bug që kursen shumë para
Fitness Cards nuk po punojnë siç duhet YouTuber-i i njohur Craig "NepentheZ" Douglas ka zbuluar një glitch mjaft të çuditshëm në FIFA 20 Ultimate Team dhe duket se Fitness Cards janë plotësisht të panevojshme në lojë. Ka shumë karta njëpërdorimëshe…