Pro-të e Apex Legends thonë se beta e Valorant vjen për pesë javë
Beta e Valorant duket supër afër Riot Games, zhvilluesit e League of Legends duket se janë shumë pranë beta-s së Valorant. Ata patën një sukses të madh me League of Legends, si dhe me Legends of Runeterra, duke i lënë…
Riot po krijon një lojë first-person-shooter me emrin “Project A”
Riot Games po zgjeron repertorin e tyre të lojrave Riot Games ka zbuluar një lojë me emrin e koduar Project A, e cila do të jetë një lojë taktike first-person-shooter. Në edicionin e 10 vjetorit të League of Legends të…