Tag: Firebase Z

Shikoni trailerin e hartës Firebase Z në CoD: Black Ops Cold War
Traileri më i ri i Call of Duty: Black Ops Cold War është i gjithi rreth hartës së re Zombies Firebase Z, e cila së fundmi u bë leak, pas zbulimit të saj më herët gjatë këtij muaji. Firebase Z…
Firebase Z është harta e re Zombies në CoD: Black Ops Cold War
Treyarch zbuloi një hartë të re Zombies, që do të vijë në datë 4 shkurt në Call of Duty: Black Ops Cold War. Harta e re, Firebase Z, vazhdon historinë e Dark Aether dhe do të jetë e disponueshme për…