Tag: fire force season 3

Fire Force Season 3 mund të vijë së shpejti
Pas përfundimi të Season 2 të Fire Force gjatë vitit 2020, seria anime nuk pati asnjë njoftim ose lajmërim nëse do të ketë një vazhdim. Por një raport i ri na njofton se Season 3 është duke u punuar dhe…