Fire Emblem: Shadow Dragon & The Blade of Light do të dalë në Switch
Nintendo dhe Intelligent Systems njoftuan të enjten se loja e parë në serinë e Fire Emblem, Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light (NES), do të dalë zyrtarisht në pjesën perëndimore të botës (pasi zakonisht të tilla lojëra…
Konfirmohet Nintendo Direct i parë i 2019, së bashku me Fire Emblem
Nintendo Direct do të zhvillohet sot në orën 23:00. Nintendo ka konfirmuar se do të zhvillojnë Nintendo Direct të parë të 2019 sot, në 13 shkurt 2019. Pritet që eventi të zhvillohet rreth orës 23:00 me orën tonë dhe do…