Këto janë lojërat e tetorit për Xbox Games With Gold
Ka ardhur ajo koha sërish që Microsoft të njoftojë lojërat e tetorit për Xbox Games With Gold. Këto konsistojnë në 4 lojëra të ndryshme që abonentët e Xbox Live Gold shkarkojnë dhe luajnë falas çdo muaj. Për tetorin kemi të…