fbpx

Tag: firaxis

Hidhini një sy pamjes së parë të João III of Portugal në Civ 6
Firaxis njoftoi DLC-në e gjashtë dhe të fundit për Civilization VI - New Frontier Pass - Portugal Pack - do të fillojë në 25 Mars. Sot ne po zbulojmë një vështrim të Parë në João-n e III të Portugalisë. Këtu…
Civilization 6 sjell update-tin e tyre të Shkurt 2021
Firaxis ndau një video të re për update-tin e lojës duke theksuar ndryshimet e ardhshme, rregullimet dhe shtesat që vijnë në Civilization VI në përditësimin e lojës në shkurt. Në dispozicion falas për këdo që zotëron Civilization VI, update i…
Traileri i fundit i Civilization VI na prezanton me Hammurabi
Firaxis dhe 2K Games lëshuan një tjetër trailer të ri të Civilization VI duke u përqëndruar në DLC-në e ardhshme. Ne mësojmë më shumë rreth Babylon, e cila do të shtohet me DLC-në e lëshuar këtë muaj, dhe në të…
Lojtarët e Civ 6 po ndërtojnë Wonders teksa i vizitojnë në të vërtetë
Një rrugë e dy punë! Lojtarët e Civilization si puna ime kanë harxhuar shumë kohë dhe mund duke ndërtuar Wonders brenda lojës. Por tani, nëpërmjet mrekullisë së teknologjisë, disa prej tyre po i cojnë projektet e tyre në nivelin tjetër.…