Bungie zbulon detajet e para mbi lëvizjet Finisher në Destiny 2
Bungie vjen me ndryshime të tjera për lojën me expansion-in Shadowkeep Pak kohë më parë, Bungie u largua nga Activision dhe morri kontroll të plotë mbi Destiny 2. Ky lajm pati plot pasoja, sidomos për Activision. Arsyeja për këtë ndarje…